неділя, 31 липня 2011 14:38

Маша Собко розповіла, як витратить призові 30 тисяч

Маша Собко розповіла, як витратить призові 30 тисяч

Українська співачка Маша Собко задоволена другим місцем на музичному конкурсі "Нова хвиля".

Про це вона заявила у коментарі Gazeta.ua телефоном з Юрмали.

"Ми зовсім не розчаровані, і для нас це не було здивуванням. В американця дуже сильний вокал. Взагалі в американців і африканців сильні голоси. Це все одно що порівнювати голоси Майкла Джексона та Філіпа Кіркорова. Єдине, дуже нервували коли вчора на "авторській пісні" майже всім учасникам суді ставили 11-ки, яким до того не ставили. І то той займає першу позицію, то той", - сказала вона.

За її словами, голоси на конкурсі перераховували тричі.

"У них був якийсь збій в системі, то за ніч голоси перераховували тричі. Нам поставили чотири десятки, а система порахувала п'ять. Вийшло, що не доставили одного балу. Потім перерахували і вже получилось, що ми розділяємо перше місце із американцем. І вже в неділю вранці перерахували втретє і виявилось, що таки ми зайняли друге місце. То це, звичайно, нерви нам трохи полоскотало", - розповіла співачка.

За друге місце в конкурсі в якості призу Маша Собко отримає 30 тис. євро.

"Скільки, 30 тисяч? Я вже і забула. Що зробимо з грошима? Ну, не буду лукавити, що потратимо ці гроші на благодійність чи віддамо дітям. Ми ще замаленькі для цього. У нас були дуже великі затрати на конкурс, то ми трохи їх відіб'ємо виходить. Також в планах зйомки другого кліпу на пісню "Гроза" і з осені хотіли б поїхати у всеукраїнський тур. Але передусім два дні будемо відсипатися", - зазначила вона.

Нагадаємо, Маша Собко стала другою на "Новій хвилі", набравши 340 балів. Перше місце зайняв американець Джейден Фелдер, в якого 341 бал. І третє місце посіла російська група "Н.А.О.М.І." із 339 балами.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко розповіла, як витратить призові 30 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути