пʼятниця, 29 липня 2011 13:56

Машу Собко на "Новій хвилі" випереджає лише американець

Машу Собко на "Новій хвилі" випереджає лише американець

Після другого конкурсного дня на пісенному конкурсі "Нова хвиля-2011" представниця від України Маша Собко утримується на другому місці. Перше займає американець Джейдон Фелдер. За виконання пісні на хіт країни "Long train running" судді поставили йому 237 балів. Маша заспівала "Мамо" Насті Приходько. Її виступ оцінили в 234 бали.

"Пережила той день. Він був найважливішим на конкурсі, бо після нього все стає більш-менш зрозуміло. Я, звісно, надіюся на перемогу, але нічого на перед загадувати не буду, щоб не наврочити. Судді про своїх фаворитів також мовчать. І взагалі відчувається таке напруження між учасниками. Якщо перед конкурсом всі спілкувалися між собою, сміялися, жартували, то зараз просто спілкуються. Я тут ні з ким особливо не подружилася. Це ж конкурс, все-таки", - зазначила співачка.

Після вчорашнього виступу всіх конкурсантів повезли в один із нічних клубів Риги. Обирали містера та міс-сексі.

"Містером-сексі став Джейдон, а міс — я. Мені було приємно", - скромно зазначила Маша.

Сьогодні учасникам конкурсу дали перерву — буде творчий вечір гостей. Йому передуватиме зірковий футбол.

"Змагатимуться команди журі і команди учасників конкурсу. Я також буду грати. До футболу ніяк не готуюся. Мені важливіші репетиції, бо завтра вирішальний день", - підкреслює Собко.

В суботу на останньому конкурсному дні виконавці співатимуть свої особисті хіти. Маша заспіває пісню "Я тебя люблю". Її два роки тому для неї написав композитор Руслан Квінта. Рік тому із цієї піснею Маша брала участь у відбірковому конкурсі на Євробачення. Тоді її обійшла Альоша. Маша посіла друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Машу Собко на "Новій хвилі" випереджає лише американець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі