пʼятниця, 29 липня 2011 07:30

Собко серед лідерів на "Новій хвилі"

119 балів набрала учасниця від України Марія Собко в перший день пісенного конкурсу "Нова хвиля" в латвійському місті Юрмала. Заспівала пісню "Будь ласка, не змушуй мене кохати тебе" із голлівудського фільму "Дракула". Українка зайняла друге місце серед 16 учасників. Першого дня Марію обійшов лише співак зі США Джейден Фелдер.

— Ми взагалі не розглядали його як конкурента. Думали, основна боротьба буде із латвійкою. Поки що нас розділяє один бал, — каже телефоном із Латвії Марія в четвер уранці. Уже годину репетирує пісню "Мамо" Анастасії Приходько на другий конкурсний день "Хіт країни". Для цього взяла до Юрмали викладача із вокалу.

— Пісню "Мамо" любить постановник конкурсу Олександр Ревзін. На Юрмалі важкі репетиції. Починаються о 10.30. Дозволяють виходити лише на обід. Неважливо — твоя репетиція чи ні, ти маєш сидіти в залі й слухати.

Позаторік перше місце на "Новій хвилі" здобула Джамала. Торік Україну представляв гурт "Поющіє труси".

Переможець конкурсу отримає 100 тис. євро. Його визначать у неділю. У суботу Собко заспіває пісню "Я тебя люблю"композитора Руслана Квінти. Із нею Марія стала другою у відбірному конкурсі до Євробачення-2010.

— Інших моїх пісень журі навіть не хотіло слухати. Співачка Ірина Дубцова сказала: "Мария, это однозначно твоя песня".

Зараз ви читаєте новину «Собко серед лідерів на "Новій хвилі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути