Ексклюзиви
вівторок, 07 червня 2011 15:33

Міка Ньютон виїхала на постійне проживання в Лос-Анджелес

Міка Ньютон виїхала на постійне проживання в Лос-Анджелес

Співачка Міка Ньютон минулої неділі полетіла в Лос-Анджелес, де тепер буде жити і працювати. Після Євробачення артистка не встигла насолодитися своїм тріумфальним четвертим місцем, як уже знову взялася збирати валізи.

У США Міку запросили задовго до поїздки в Дюссельдорф. Там Ньютон запропонували досить цікаві для співачки та її продюсера Тимофія Нагорного умови. Над новим альбомом Міки Ньютон буде працювати знаменитий музикант Ренді Джексон (продюсер талант-шоу American Pop Idol) і компанія JK-music group. Перший сингл планується до запуску вже восени цього року.

Трикімнатну квартиру в центрі міста продюсери орендували Міці на два роки. В Україні співачка з'явиться не раніше грудня. З першого дня її графік складається з занять англійською, кількох годин розспіву, роботи над репертуаром, занять спортом з тренером.

"Я усвідомлюю, що найближчим часом мені доведеться забути про все і працювати - ніякого відпочинку. Потрібно вчитися новому. До цього я готова. Я хочу, щоб мій новий альбом став і новим, якісно іншим, етапом у моєму житті та кар'єрі ", - розповіла співачка.

Українка зізналася, що хоче виграти Греммі.

"У нашої команди є мрія - ми повинні отримати Греммі! В Україні робота триває, мій директор вже приймає замовлення на передноворічні і новорічні концерти і пересилає мені на пошту інтерв'ю. Я з задоволенням відповідаю на питання журналістів. Навіть плануємо пару ексклюзивних скайп-включень для українських телеканалів", - сказала перед відльотом Міка.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон виїхала на постійне проживання в Лос-Анджелес ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути