четвер, 19 травня 2011 15:46

Спецтема: Євробачення-2011

Міка Ньютон віддячила Нагорному путівкою до Греції

Міка Ньютон віддячила Нагорному  путівкою до Греції

З нагоди повернення до Києва після "Євробачення-2011" Міка Ньютон влаштувала вечірку, де приймала привітання і розсипалася в подяках.

Не забула співачка подякувати за четверте місце на "Євробаченні" і своєму продюсеру Тимофію Нагорному. Крім диплома зірка вручила йому ще й путівку до Греції.

Нещодавно Тимофій Нагорний поділився творчими планами з приводу Міки.

"Тепер ми будемо підкорювати світ. Скоро у нас світова прем'єра кліпу. Євробачення - пройдений етап. Ми зробили все, що хотіли зробити. Для мене не стало одкровенням те, що Міка посіла 4-е місце. Я говорив перед конкурсом, якщо вона не потрапить до п'ятірки, я відріжу собі палець. Був упевнений в ній на всі 100%, хоча букмекери оцінювали шанси підопічної як 100 до 1", - сказав Нагорний.

"З Тимофієм ми почали співпрацювати з вересня минулого року, але контракт підписали набагато пізніше. Якось ми зустрілися на черговій вечірці, і я сама запропонувала йому працювати разом", - розповіла Міка

Продюсер не став годувати дівчину порожніми обіцянками: "Тимофій сказав, що постарається зробити все від нього залежне, але обіцяти відразу блискучий результат не стане. Це було чесно, і мені сподобалося".

Між тим, роман із продюсером співачка заперечує: "Я не раз говорила і зараз повторю: Тимофію не подобаються блондинки, а він - не мій тип чоловіка!"

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон віддячила Нагорному путівкою до Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі