вівторок, 17 травня 2011 12:17

Спецтема: Євробачення-2011

Росія витратила на "Євробачення" 10 мільйонів євро - Нагорний

Росія витратила на "Євробачення" 10 мільйонів євро - Нагорний

На пісенний конкурс "Євробачення" продюсер співачки Міки Ньютон Тимофій Нагорний витратив 550 тисяч доларів.

Про це він розповів в аеропорту "Бориспіль", куди прилетів з німецького Дюссельдорфу.

"На конкурс ми витратили 550 тисяч доларів. Спеціалісти мені казали, що з такими мінімальними затратами зайняти 4 місце майже нереально", - сказав він.

"З мінімальними затратами ми отримали максимальний результат. Знаю, що росіяни, від яких на конкурс поїхав Олексій Воробйов, витратили 10 мільйонів євро. Але їхній представник навіть у десятку не ввійшов", - додав Тимофій Нагорний.

"На оплату готелів, купівлю квитків та піротехніку пішло близько 200 тисяч доларів. Без цього неможливо обійтися. Інші гроші пішли на промоакції та піар", - поділився продюсер.

Грошей у держави Нагорний не просив.

"Євробачення" це не комерційний конкурс. Ми не могли просити грошей у держави, коли їм немає чим виплачувати пенсії. Вирішили самі робити щось для України, а не чекати допомоги", - наголосив він.

Нагадаємо, Альоша, яка представляла Україну на "Євробаченні" 2010 року, витратила на участь у конкурсі близько 500 тис. доларів, Ані Лорак 2008-го - до 2 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Росія витратила на "Євробачення" 10 мільйонів євро - Нагорний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі