середа, 08 червня 2011 11:16

Для конкурсу Miss Donbass зібрали немодельний "фонд нації"
13

Фото: ФОТО: Тетяна Заровна

7 червня в Донецьку презентували фіналісток відкритого конкурсу краси Miss Donbass OPEN, який проводиться в 17-й раз.

Майже всі претендентки на титул найпривабливішої виявилися нижче 170 см і з пишними формами. Організатори конкурсу пишаються, що зібрали у фіналі не моделей.

"Звертали увагу на те, як дівчата виглядають на сцені, на жіночні фігури", - повідомив генеральний продюсер конкурсу Ігор Внуков.

"Параметри - і за зростом, і за об'ємами, і за типажем змінилися. Подіумні моделі програють самобутнім дівчатам. Бачите - які вони різні! Ми зібрали фонд нації", - уточнив критерії головний режисер шоу Віктор Гриза.

На кастинги, які проходили у Донецьку і Києві, з'їхалися красуні з різних кінців країни. З майже тисячі дівчат відібрали 24 фіналістки віком 18 - 23 років. У боротьбі за корону "Miss Donbass OPEN 2011" зійдуться 4 киянки, 5 харків'янок, по одній дівчині з Одеси, Житомира, Дніпропетровська, Криму, Запоріжжя, і 10 мешканок Донецької та Луганської областей.

Відповідаючи на питання чому учасниці всеукраїнського конкурсу представляють переважно схід Україні, Віктор Гриза сказав, що дівчата з інших регіонів не витримують конкуренції.

"Тільки краще цього не пишіть, а то образяться", - зауважив Внуков.

Заключна частина конкурсу пройде в ніч з суботи на неділю в парковій зоні "Донбас Арени". Там зведуть намет і сцену, навколо поставлять дивани для гостей.

Квитки на шоу купити неможливо. Понад 600 іменних запрошень вже розповсюдили серед спонсорів і партнерів "Miss Donbass OPEN".

Конкурсантки живуть в 5-зірковому готелі "Донбас Палас", займаються у фітнес-клубі "Донбас Арени". Їм належить відвідати музей ФК "Шахтар" і кінно-спортивний клуб "Донбас Еквіцентр". А у фіналі дівчата вийдуть на сцену в 5 варіантах вбрання від українських дизайнерів. Музичну програму представлять Злата Огневич, дует сестер-близнят "2 Sunny" і фіналіст "X-Фактора" Володимир Ткаченко.

Головна Miss отримає "Hyundai i20", прикрашений аерографією у стилі конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Для конкурсу Miss Donbass зібрали немодельний "фонд нації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути