середа, 01 червня 2011 09:45

Новим обличчям Louis Vuitton стала 16-річна школярка

Нову колекцію Louis Vuitton представить 16-річна Ніяша Маронходзе. Інші моделі, які беруть участь в рекламній кампанії, ненабагато старші за Ніяшу: їхній середній вік становить 18 років.

Цікаво, що в попередніх двох сезонах Louis Vuitton робив ставку на зрілу, вишукану жіночність - досить сказати, що попередню колекцію преставляла 46-річна модель Крістен МакМенамі. Тепер на рекламних плакатах з'являться юні дівчата на чолі з екзотичною Ніяшею південноафриканського походження, котра прийшла на свій перший кастинг у шкільній формі.

Модельна кар'єра Маронходзе почалася два роки тому: у 2009 році вона стала переможницею національного етапу конкурсу Elite Model Look. У "послужному списку" школярки з Нортгемптона вже значиться робота з такими брендами, як Louise Gray, Clements Ribeiro, Jonathan Saunders Loewe, Emanuel Ungaro.

Марк Джейкобс, беззмінний креативний директор бренду, коментує нову концепцію так: "Це чудова історія з вінтажними автомобілями, маленькими собачками і свіжими дівочими обличчями. Сценарій цілком класичний - подорож, але ми постаралися додати в нього новизни і тонкої іронії".

На дев'яти плакатах, створених Стівеном Мейзелем, дівчата демонструють блискуче прогумоване взуття, військові кашкети зі стриженого хутра, лаковані рукавички зі шкіри ягняти ... і звичайно, нові варіанти знаменитих сумок від Louis Vuitton - в тому числі, клатч зі шкіри алігатора з замочком, обробленим діамантами.

"Будь-хто мріяв би стати цією чудовою молодою жінкою на задньому сидінні, - каже Марк Джейкобс. - Куди б вона не прямувала, вона завжди залишається стильною".

Зараз ви читаєте новину «Новим обличчям Louis Vuitton стала 16-річна школярка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути