вівторок, 29 листопада 2016 06:30

Машини зі США стало складніше зареєструвати

Більшість уживаних автомобілів із США ввозять в Україну битими. Такі в Америці на 70% дешевші за цілі. Наприклад, великий седан "Форд Краун Вікторія" 2001 року після ДТП коштує $1 тис. А цілий — $1,66 тис. Електромобіль "Ніссан Ліф" можна купити за $3 тис.

— Через ціну в Україну везуть здебільшого биті американські авто. Тут відновлюють і продають, — каже автоексперт Владислав Баранков із компанії "Клеверексперт". — Останні кілька місяців розмитнити машини зі Штатів стало значно складніше. Їх не хочуть ставити на облік, поки власники не приведуть авто у відповідність до нашого законодавства.

Потрібно змінити задні ліхтарі на ті, де сигнал поворотів буде жовтогарячого кольору, встановити поворотники в передні крила та інші фари.

— Відповідно до європейських законів пучок світла фар має бути іншої ширини, ніж в американських авто. Також вимагають міняти всі вікна. Їх доводиться шукати на розборках або замовляти з-за кордону. Це дорого і потребує багато часу. Тому багато хто їздить з американськими номерами.

Зараз ви читаєте новину «Машини зі США стало складніше зареєструвати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути