вівторок, 06 серпня 2013 11:57

Українська делегація вже готова виїхати до Росії на переговори по "солодкій війні"

Українська делегація вже готова виїхати до Росії на переговори по "солодкій війні"
Анатолій Максюта: переговори стосовно "Рошен" повинні відбутися найближчим часом. Фото: liga.net

Українська сторона вважає, що переговори щодо зняття заборони на ввезення продукції компанії "Рошен" до Російської Федерації мають розпочатися якомога швидше.

Про це повідомили у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

"Ми впевнені, що переговори стосовно зняття заборони на здійснення поставок української кондитерської продукції до Російської Федерації повинні відбутися найближчим часом. Ми офіційно звернулися до російської сторони і чекаємо на їх рішення", - зазначив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолій Максюта.

За його словами, українська делегація готова в будь-який час виїхати для проведення переговорів з російською стороною щодо зняття заборони на здійснення поставок української кондитерської продукції до Російської Федерації.

ФОТОРЕПОРТАЖ: За шопінг-тур платять 1 євро та економлять 9 тисяч гривень на покупках

"Початок переговорів стане першим кроком для вирішення цього важливого питання та створення механізмів з недопущення подібних ситуацій у майбутньому", - зазначив Максюта.

Він вважає, що результатом переговорів має стати зняття заборони на поставки української кондитерської продукції на період, коли відповідні робочі групи з'ясують причини заборони на підставі офіційних результатів перевірок, що будуть надані російською стороною.

Нагадаємо, що Україна звернулася з офіційним листом до керівництва Росспоживнагляду про термінову зустріч для вирішення питання щодо заборони ввезення продукції "Рошен" до Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Українська делегація вже готова виїхати до Росії на переговори по "солодкій війні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути