субота, 21 квітня 2012 07:49

Здоровий сніданок і ранковий макіяж змінюють самопочуття

Здоровий сніданок і ранковий макіяж змінюють самопочуття
Ранковий догляд за собою сильно впливає на самопочуття увесь день

Багато жінок доглядають за собою переважно ввечері. Після того, як прийшли з роботи і впоралися із хатніми справами. А зранку часу на себе зовсім немає, адже треба йти на роботу, а ще — встигнути завести дідей у дитсадок і школу. Не всі знають, що ранковий догляд за собою сильно впливає на самопочуття увесь день. Ранкова турбота за собою формує настрій, із яким жінка поспішає на роботу. Якщо обличчя та усе тіло доглянуте, усе йде добре, - каже столичний косметолог Тетяна Філіпенко.

Намагайтеся витрачати трохи часу на себе зранку. Ніколи не виходьте з дому, якщо не вмили обличчя тоніком і не почистили зуби. Вставайте раніше всього на 15-20 хвилин, і 5 хвилин робіть вправи на розтяжку.

Привчіться приймати душ відразу після підйому. Використовуйте пілінг для тіла. Шампуні підбирайте під особливості вашого волосся. Зайве волосся голіть в кінці душу, коли шкіра розм'якла.

Користуйтесь якісним зволожувачем для тіла. Наносити його краще, коли шкіра трохи волога. Освіжіть шкіру обличчя тоніком або кубиком льоду з відвару трав. Перевірте брови, щоб не було зайвих неакуратних волосків. Тоді можна одягнути приготовлений з вечора одяг.

Прикрийте одяг рушником, щоб не забруднити його макіяжем. Спочатку нанесіть матуючий засіб. Далі нанесіть тон, тіні та підводку для очей, туш та рум'яну.

Висушіть волосся. Зберіть неслухняне заколкою. Не треба дозволяти, щоб поганий день вашого волосся перетворився на поганий день для особистого настрою.

З'їжте здоровий сніданок. Він триматиме організм у тонусі протягом дня. Каву краще замінити зеленим чаєм чи кефіром. Нанесіть трохи блиску на губи. Після усіх ранкових процедур ви відчуватимете себе доглянутою увесь день, і ви будете справлятися із буденними клопотами краще та ефективніше.

Зараз ви читаєте новину «Здоровий сніданок і ранковий макіяж змінюють самопочуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути