середа, 01 лютого 2012 12:44

Червоний шарф візуально приховає мішки під очима

Автор: фото:andretan.com.ua
 

Цієї зими чи не вперше тенденції зі світових подіумів вчасно дійшли до народу. Найактуальнішим кольором цього сезону був заявлений червоний. Хоча б одну річ цього кольору цієї зими має кожна третя українка.

"2012-й — рік Чорного Дракона. Червоний символізує його язик. Тому наймоднішим поєднанням сезону осінь-зима є червоний з чорним. Особливо актуальна клітинка такого кольору. Дуже радує, що тенденції дійшли до всіх і більшість жінок носять червоне.

Цей колір - своєрідна "палочка-виручалочка". Якщо ви не виспались, маєте мішки під очима, або у вас просто поганий настрій, вдягніть червону блузку. Всі звертатимуть увагу на неї і ніхто не помітить, що ви не виспались чи невдало зробили макіяж. Також раджу носити червоний шарф. Такого кольору блузку не кожна ризикне вдягти, а от шарф підійде всім. З ним на роботі ніхто не здогадається, де і як ви провели ніч", - зауважив київський дизайнер, хедлайнер українських тижнів моди Андре Тан.

Найбільше червоний пасує брюнеткам. Блондинкам найкраще у рожевому, смарагдовому, бірюзовому. Рудим дизайнер радить нозити бежеві відтінки.

"А от з червоною помадою треба бути дуже обережною. Пам'ятайте, що вона дуже жовтить зуби. Якщо маєте ідеальну білосніжну посмішку, можете собі її дозволити. Якщо ні — краще з цим не гратися. Якщо ви жінка-вапм, то звичайно можете носити червону сукню, пальто і туфлі одночасно, але все таки рекомендую вдягати тільки одну річ цього кольору: червоний бантик на сукні, клатч цього кольору тощо.

Ніхто не відміняв червоні туфлі — це завжди дуже гарно й модно. "Леді ін ред" — звичайно добре, але краще все таки цей колір дозовано давати", - додав дизайнер.

 

Зараз ви читаєте новину «Червоний шарф візуально приховає мішки під очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути