пʼятниця, 27 квітня 2012 09:00

Вилікувати бронхіт за чотири дні допомагає сік алое

Вилікувати бронхіт за чотири дні допомагає сік алое

Столичний отоларинолог 56-річна Галина Бойченко каже, хронічний бронхіт найчастіше стається від куріння. Порушуються захисна і очищувальна функція бронхів, погіршується кровообіг.

Хронічний бронхіт — це хвороба курців. Є навіть спеціальний термін - "бронхіт курця". За такого діагнозу вологий чи сухий кашель з'являється щороку. Людина може не звертати на нього ніякої уваги кілька років. Цигарковий дим у легенях утворює слиз, швидко росте кількість бактерій. Хронічний бронхіт може виникати й через загазоване повітря, пасивне куріння, токсичні відходи на підприємстві. Тому хронічний бронхіт поширений серед жителів великих міст. Якщо не відмовитись від куріння, лікування хронічного бронхіту не принесе користі: бронхи будуть постійно вражатися цигарковим димом.

При бронхіті кашель спочатку з'являється лише зранку, але потім непокоїть протягом усього дня. Вночі людині важко заснути, бо стає важко дихати. Загострюється бронхіт в основному взимку, коли у людини низький імунітет. В цей період треба уникати переохолоджень. Якщо хронічний бронхіт не лікувати, він може перейти у пневмонію, емфізему легенів.

Крім куріння, основні причини хронічного бронхіту - сидячий спосіб життя, ожиріння. У малорухливих людей ускладнюється легенева вентиляція, зменшується глибина дихання. Виникає кисневе голодування клітин. Так знижується прохідність бронхів, стає важко дихати. Тому найбільше ризикують працівники офісів і ті, хто звикли харчуватися фаст-фудом.

Можна вилікувати бронхітний кашель за 4 дні. Для цього змішують і приймають сік алое з вершковим маслом і медом. На 1 ст. ложку соку беруть по 100 г. масла і меду, приймають по 1 столовій ложці суміші. Треба запити склянкою гарячого молока. Але алое не можна пити вагітним.

Чоловіки хворіють на хронічний бронхіт у 3 рази частіше, ніж жінки. У 10% людей бронхіт може проходити без кашлю. При цьому інфекція вражає найменші бронхи, у яких немає кашлевих рецепторів. Але запалення продовжує поширюватися.

Зараз ви читаєте новину «Вилікувати бронхіт за чотири дні допомагає сік алое». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути