середа, 15 червня 2016 12:05

"Відбілюйте зуби полуницею та бананом" - поради спеціаліста

"Відбілюйте зуби полуницею та бананом" - поради спеціаліста

Відбілити зуби можна природними способами. Для цього потрібно використовувати народні рецепти: яблучний оцет, шкірка банана, полуниця, харчова сода. Про це Gazeta.ua розповіла київський стоматолог Оксана Федоренко.

"Спосіб застосування яблучного оцту дуже простий. Налийте в склянку яблучний оцет та зробіть ковток. Прополощіть ротову порожнину. Сплюньте оцет та прополощіть рот теплою водою", - розповідає фахівець.

Цей метод не можна використовувати частіше ніж один раз на тиждень.

"Для відбілювання полуницею, візьміть ягоду та розріжте навпіл. Половинкою натріть поверхню зубів. Залиште на 10-15 хвилин. Почистіть зуби пастою. Полуниця не шкодить емалі. Її можна застосовувати два рази на тиждень. Спосіб протипоказаний людям з алергією на ягоду.

Харчова сода - найпопулярніший спосіб відбілювання. Також вона знімає наліт. Для застосування візьміть 1 ст. л. соди та змішайте з невеликою кількістю води. Суміш повинна нагадувати консистенцію пасти. Почистіть сумішшю зуби. Залиште її на 10 хвилин на зубах. Прополощіть рот теплою водою. Через кілька хвилин почистіть зуби звичайної пастою.

Відбілювання шкіркою банана не шкодить емалі. Візьміть невеликий шматочок шкірки. Натирайте зуби протягом трьох хвилин. Прополощіть рот теплою водою ", - каже Оксана.

Користуватися відбілюванням зубів стоматолог рекомендує не надто часто. Найголовніше - це добре та регулярно чистити зуби. Також важливо користуватися засобами для полоскання порожнини рота. Це вбиває всі бактерії у важкодоступних місцях.

Щоб зберегти білий колір емалі якомога довше потрібно пити фарбувальні напої через трубочку. Наприклад, кава, газовані напої, компот, червоне вино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За скільки можна омолодити шкіру — 5 видів інєкцій

Зараз ви читаєте новину «"Відбілюйте зуби полуницею та бананом" - поради спеціаліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути