пʼятниця, 13 травня 2016 19:30

Від целюліту позбавляються медовим масажем

Від целюліту позбавляються медовим масажем

За кілька тижнів до початку літа дівчата прагнуть вдосконалити своє тіло. Найбільше проблем після зими з целюлітом. Шкіра вкрита ямками, при стисканні їх стає ще більше видно. Позбавитись від нього можна вдома, завдяки кільком простим методам. Про це розповіла столичний косметолог Анна Савинюк.

"Найлегший спосіб позбутися целюліту — медовий масаж. Для цього потрібен мед і власні руки. Масаж достатньо робити раз на день. Людина вмочує руки у мед, прикладає на проблемні місця і ніби похлопує себе. Рука буде липнути, це і є масаж. Позбутися целюліту можна буде за 2-3 тижні постійного масажування. Важливо, аби на мед не було алергії, інакше до целюліту додасться ще й висипання", - зауважила косметолог.

Целюліту також можна позбутися завдяки масажу вакуумними банками, чи розкочування проблемних місць качалкою.

"Тут вже потрібно дві людини. Найкраще цю процедуру робити після прийняття гарячої ванни чи душу. Целюліт це нерівномірне скупчення жиру, аби його позбутися треба той жир розбити. У жінок його найбільше на сідницях та ногах. Жінка лягає на підлогу, а чоловік в цей момент має качати качалкою, немов тісто. Так само й з банками, банка ставиться на проблемне місце і протягується. Цей метод дасть результат лише за місяць, але шкіра довше буде залишатись еластичною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парафінотерапія стимулює відновлення шкіри рук

Зараз ви читаєте новину «Від целюліту позбавляються медовим масажем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути