вівторок, 05 квітня 2016 09:28

Парафінотерапія стимулює відновлення шкіри рук

Парафінотерапія стимулює відновлення шкіри рук

Весною шкіра рук стає сухою, з'являються мікротіщинки, тому жінкам радять пройти парафінотерапію. Це зволожить та відновить суху шкіру рук. Про це розповідає столичний косметолог Анна Савинюк.

"Провести процедуру парафінотерапії можна вдома. Віск і зволожуюче масло під час процедури пом'якшують і розгладжують шкіру. Парафін розкриває пори, він також допомагає підготувати шкіру до інших косметичних процедур. Може надавати шкірі тонус, навіть омолодити шкіру рук", - каже косметолог.

В салонах процедура парафінотерапії рук коштує від 50 до 100 грн, ніг від 100 до 200.

"Парафінотерапію можна провести вдома. Для цього потрібна трилітрова каструля з широким дном, 1,4 кілограма лікувального парафіну, харчовий термометр, а також целофанові пакети і махрові рушники. Парафін розтопити в каструлі і охолодити до 50 градусів. Зняти всі прикраси з рук, вимити руки і опустити в каструлю з парафіном, потримати кілька секунд і витягти, дати стекти надлишкам парафіну. Процедуру треба повторити 7-10 разів, - радить косметолог. - Потім покрити руки або ноги целофаном і обернути зверху рушником. Коли парафін охолоне, знову помістити руки в парафінову ванночку на 30 хвилин. Парафін охолодити на руках, облущити і зберегти для наступної процедури".

Косметолог запевняє, що парафінотерапія має не лише косметичні властивості, а й лікувальні.

"За допомогою парафінотерапії лікують артрити. Після парафінотерапії зазвичай збільшується рухливість і зменшується біль і запалення. Її можна застосовувати в якості основного лікування, а також у поєднанні з традиційним медикаментозним лікуванням", - додає Анна Савинюк.

Зараз ви читаєте новину «Парафінотерапія стимулює відновлення шкіри рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути