понеділок, 12 січня 2015 14:20

Тональный крем и матовые помады подчеркнут простуду

Тональный крем и матовые помады подчеркнут простуду

Хвороба ще не привід відкладати важливі справи на потім. Величезна кількість саме таких справ і зустрічей не дають можливості спокійно відлежатися кілька днів у ліжку сучасній жінці. Як не виглядати хворою за допомогою макіяжу, читайте нижче.

Червоний ніс, запалені очі, шкіра, що лущиться - все це якось не справляє враження успішної красивої жінки. Звичайно, при застуді дуже бажано дотримуватися постільного режиму, пити теплий чай і приймати ліки. Але якщо громадський обов'язок тягне вас на роботу або з інших важливих справ, запам'ятайте кілька правил "хворіючого" макіяжу.

Чорні стрілки або темні смокі не відвернуть увагу від вашої застуди. Навіть навпаки, вони будуть підкреслювати червоність запалених очей, а ще можуть розмазатися від сліз і чхання. Максимум при застуді - це водостійка туш і легка корекція повік матовими світло-коричневими тінями.

Відмовтеся від тонального крему

Замість нього використовувати базу під макіяж зі світловідбиваючими частинками і консилер під очі. При застуді з нежиттю шкіра навколо носа і губ лущиться, а будь-який тональний крем це підкреслить. Світна база під макіяж трохи поліпшить колір обличчя і приховає сліди втоми, а консилер замаскує синці під очима.

Використовуйте на губах легкі текстури

Під час хвороби не варто додатково травмувати губи стійкими матовими помадами. Вони будуть сушити ніжну шкіру і підкреслювати всі складочки і лущення. Вибирайте легкий зволожуючий бальзам з ефектом тінта в світлих рожевих або коралових тонах. До речі, таким бальзамом можна замінити звичайні пудрові рум'яна. Нанесіть його на кінчики пальців і розтушуйте на щоках. Кремова текстура створить ефект здорової, трохи вологої шкіри.

Дивіться детальний відео-урок макіяжу під час застуди від блогера Вікторії "Koffkathecat"

Зараз ви читаєте новину «Тональный крем и матовые помады подчеркнут простуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути