вівторок, 24 січня 2012 17:41

Щоб волосся росло швидше, щомісяця зістригайте кінчики на 1 мм

Щоб волосся росло швидше, щомісяця зістригайте кінчики на 1 мм

Правильне миття і підрізання кінчиків допоможуть відростити довге волосся. У цьому запевняє луцький перукар Наталія Герасимчук.

"Миття є одним із найважливіших моментів під час відрощування волосся. Мити коси треба повільними і ніжними рухами, проводячи пальцями від коренів до кінчиків волосся", - пояснює перукар.

"Під час миття старайтеся не скуйовджувати і не заплутувати волосся. Для цього не робіть різких кругових рухів, коли наносите і розмилюєте шампунь. Після миття не лінуйтеся використовувати бальзам, кондиціонер чи ополіскував".

На вигляд волосся впливає також його сушіння.

"Після миття замотайте голову рушником на 10 хвилин, аби він увібрав вологу. Терти рушником волосся, як це робить більшість, не можна, бо воно заплутується і ламається. Від цього кінчики сіктимуться, волосся буде тьмяним і не триматиме зачіску".

Вологе волосся можна розчісувати тільки гребінцем з великими зубами.

"Сушити феном не раджу. Але якщо поспішаєте на роботу, то під час сушіння акуратно розчісуйте волосся тим же гребенем від коренів до кінчиків. Шкіра голови виділятиме жир, який захищатиме волосся від пересихання. Також придбайте зволожуючий засіб і використовуйте його, коли користуєтесь феном або сушкою".

Щомісяця треба зістригати кінчики на 1 мм. Це не змінить зачіски, а волосся швидше ростиме і виглядатиме здоровішим.

"Не забувайте про маски і кондиціонери. Шкода на них витрачати гроші, не нехтуйте народними рецептами. Полоскати коси можна отваром ромашки або кропиви, маски робити з яєчного жовтка, майонезу або оливкової олії".

Сергій Чирук

Зараз ви читаєте новину «Щоб волосся росло швидше, щомісяця зістригайте кінчики на 1 мм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути