понеділок, 23 січня 2012 11:57

Мед, алое та кефір - рецепти найбюджетніших масок для волосся

Мед, алое та кефір - рецепти найбюджетніших масок для волосся

Столичний перукар Маргарита Наумчук радить взимку особливо дбайливо доглядати за своїм волосся. Для цього рекомендує спробувати 5 найбюджетніших масок для волосся.

"Блиску і сили волоссю нададуть мед і яєчний жовток, реп'яхова олія, листя алое та кефір. Треба лише правильно змішати ці компоненти", - вважає перукар.

Маска № 1. "Кефірну" маску треба робити раз на тиждень перед миттям голови. Збийте 200 гр кефіру з 1 яєчним жовтком і нанесіть цю суміш на сухе коріння волосся. Тримайте маску 10 хв. Після цього сполосніть теплою водою. Коли волосся вимиєте з шампунем та висушите, зробіть масаж шкіри голови, доки не відчуєте тепло.

Маска № 2. "Алоеву" маску роблять теж перед миттям голови. На м'ясорубці подрібнюють один листок алое. Змішують його з 1 ст. ложкою меду, 1 ст. ложкою олії, 1 сирим жовтком і 1 чайною ложкою коньяку. На голову одягають целофановий мішечок і теплий рушник. Змивають маску через 1,5 год.

Маска № 3. "Живильну" маску готують на основі 1 яєчного жовтка, 1 ст. ложки меду, 1 ст. ложки коньяку, 1 ст. ложки реп'яхової олії, 1 ст. ложки оливкової олії. Тримають на голові 30 хв.

Маска № 4. "Лимонну" маску втирають по всій довжині волосся 10-15 хв. Для її приготування змішують 2 чайні ложки соку лимону, 4 ст. ложки меду та 5 капель олії кокосу чи пальми. Такі олійки можна придбати в аптеці.

Маска № 5. "Полоскальну" маску треба робити після кожного миття голови. Для цього використовують відвари трав, які продаються в аптеці. Найкраще підійдуть ромашка, кора дуба, кропива, листя горіха та любисток. Від усіх цих трав волосся стає сильнішим, не так швидко жирніє.

Також перукар радить щомісяця зістригати посічені кінчики і розмовляти зі своїм волоссям.

"Любіть і хваліть своє волосся, тільки тоді воно швидше ростиме і виглядатиме здоровим. Включайте у раціон м'ясо, рибу та овочі – волоссю це надаватиме блиску. На волоссі відображається настрій жінки".

Зараз ви читаєте новину «Мед, алое та кефір - рецепти найбюджетніших масок для волосся ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути