пʼятниця, 10 червня 2016 13:18

Шість вправ з йоги для сексуального пресу — рекомендації тренера
6

Підтягнутий живіт вимагає регулярного догляду та виконання фізичних вправ. Якщо додати до звичайних тренувань деякі позиції йоги та робити їх декілька разів на тиждень - створити сексуальний прес не буде проблемою. Вважає американський фітнес-тренер Бетані Лайонс. Пише Women's Health.

Бічна планка з поворотами. Станьте в бічну планку. Вільну руку підніміть вгору. Стисніть долоню в кулак та опустіть руку вниз, під область грудної клітини. Повторіть 10 разів. Ця вправа спрямована на косі м'язи живота.

Автор: womenshealthmag.com
 

Розширений бічний кут. Станьте в позу воїна. Витягніть одну руку вверх. Другу — покладіть на стегно зігнутої в коліні ноги. Паралельно першій витягніть другу руку вгору. Наповніть легені повітрям та підніміть грудну клітку до верху. Утримуйте таке положення протягом п'яти вдихів. Так напружуються м'язи черевного преса.

Автор: womenshealthmag.com
 

Триногий собака. Станьте в позу собаки обличчям до низу. Підніміть одну ногу вгору паралельно тулубу. Твердо обіпріться на руки та рухайте піднятою ногою вбік і до центру тіла. Повторіть п'ять разів.

Автор: womenshealthmag.com
 

Поза човна. Сядьте на сідниці. Підніміть коліна до грудей та випряміть хребет. Схрестіть долоні. Уявіть, що тримаєте в руках весло і "гребіть", обертаючи зігнуті в колінах ноги. Повторіть по 10 разів з кожної сторони.

Автор: womenshealthmag.com
 

Ноги нарізно. Широко розставте ноги. Опустіть хребет паралельно підлозі. Лівою рукою торкніться підлоги. Праву руку підніміть вгору. Потім опустіть праву руку по діагоналі в протилежний бік – до лівої ноги. Повторіть по п'ять разів з кожної сторони. Ця поза ефективна для м'язів живота, ніг, сідниць та спини.

Автор: womenshealthmag.com
 

Перехресна планка. Станьте в планку. Коліном правої ноги торкніться локтя лівої руки. Повторіть по 25 разів з кожної сторони. Ці рухи орієнтовані на розтяжку та зміцнення косих м'язів живота.

Автор: womenshealthmag.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Груди збільшаться та стануть пружними за тиждень " - порада спеціаліста

Зараз ви читаєте новину «Шість вправ з йоги для сексуального пресу — рекомендації тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути