четвер, 24 листопада 2016 17:55

Пілінг та депіляція: чотири небезпечних процедури для тіла

Пілінг та депіляція: чотири небезпечних процедури для тіла

З косметичними процедурами слід бути гранично обережними, особливо при самостійному проведенні. Ми підібрали чотири найбільш небезпечних процедур, які на перший погляд здаються безневинними.

Воскова депіляція

Процедура досить часто спричиняє опіки шкіри. Крім того, істотно підвищує ризики інфікування. Людям з ослабленим імунітетом проводити воскову депіляцію не рекомендується. Також може бути небезпечною для осіб, що використовують крем з ретинолом. Він підвищує чутливість шкіри. При проведенні воскової депіляції існує небезпека зняття верхнього шару шкіри разом з волоссям

Рибки, що їдять ороговілу шкіру

У деяких американських штатах влада заборонила використовувати таких рибок в косметичних цілях. Пов'язано це, в першу чергу, з антисанітарією. Рибки можуть переносити інфекції від одного клієнта до іншого. Деякі СПА-салони використовують більш агресивних рибок, які смокчуть кров. У такому випадку ймовірність інфікування збільшується в кілька разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зволоження та догляд: сім процедур краси перед сном

Відбілювання зубів ультрафіолетом

Відбілюючі процедури проходять із застосуванням перекису водню під впливом ультрафіолетового випромінювання. Проведені дослідження показали, що ефект від опромінення при застосуванні перекису водню незначний. Деякі вчені стверджують, що часте проведення подібних процедур може бути небезпечним для здоров'я людини. Ультрафіолетові лампи випускають промені високої інтенсивності, які можуть спричинити рак.

Хімічний пілінг

Хімічні пілінги особливо небезпечні, якщо їх проводити не в умовах косметичного салону, а вдома. Самостійно придбаний хімічний пілінг невідомого виробника приховує у собі безліч небезпек. Неправильна експлуатація засобу може призвести до появи серйозних опіків з рубцями, від яких складно буде позбутися.

Зараз ви читаєте новину «Пілінг та депіляція: чотири небезпечних процедури для тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути