четвер, 30 серпня 2012 17:41

Парфуми з різким запахом відштовхують чоловіків

Парфуми з різким запахом  відштовхують чоловіків

Аромат парфумерних засобів повинен відповідати порі року, одягу і місцю, куди збирається жінка. Так вважає консультант одного з парфумерного магазину Олексій Сташенко. Кореспондент Gazeta.ua поцікавився, що варто знати, аби вдало підібрати парфуми.

"Сприйняття ароматів міняється в залежності від пори року. Спеку може підсилити і без того різкий і пряний аромат. А в сухому зимовому повітрі легкий запах зовсім слабшає, якщо не підтримувати його паралельно іншими косметичними засобами для тіла – гелем для душу, шампунем та молочком для тіла, - каже Олексій. - Якщо ви користуєтеся різними гелями і лосьйонами для тіла, а потім наносите парфуми, то їх запах може спотворитися. Доцільно користуватися засобами для догляду за шкірою, які не мають запаху, або з тієї ж лінії, що і парфуми".

Відкорковує парфуми "Гучі № 2". Запах насичений і трохи різкий.

"З підбором парфумів треба бути обережними – особливо жінкам. Якщо збираєтесь на побачення, користуйтеся солодкуватими парфумами. Такі люблять чоловіки. Жінки з різким запахом відштовхують від себе партнерів. Бо їхній запах, доповнюючи образ, говорить про самовпевненість і незалежність жінки. Парфуми можуть пробуджувати сексуальний потяг, покращити настрій, нагадати про якісь події з минулого".

Уранці слід парфумитись менше, ніж увечері. За порадою парфумерного консультанта, особливо уважними до запахів і кількості використаного парфуми мають бути офісні працівники.

"Кожна третя жінка на планеті щоранку вибрискує на себе чималу порцію парфумів, - зауважує Олексій. - В офісі парфуми перестають бути деталлю індивідуального образу. Вони створюють атмосферу, у якій усім колегам доведеться працювати цілий день. Якщо від пікантності в одязі можна відвести погляд, то нав'язливий запах переслідуватиме постійно, заважатиме зосередитись. Особливо ризиковано роздратувати свого начальника або керівника. Та й з діловими партнерами дійти згоди буде непросто, якщо їм не сподобається запах ваших парфумів".

Наносити парфуми треба на внутрішню частину зап'ястя або шию. Там знаходяться точки пульсу. Ще краще розпилити парфум поперед себе і увійти у хмару аромату.

"Парфум не варто купувати на подарунок. Вгадати чужий аромат дуже складно. Навіть чоловік коханій дружині не завжди може підібрати вдалий запах. Що з того, що вона буде пахнути, як він хоче, якщо їй самій цей запах не буде подобатись? Щоб обрати свій аромат, не можна нюхати більше 5 флаконів. Нюх після п'ятого не може ідентифікувати справжній запах. Деякі парфуми відкривають свій запах через півгодини. Аби вони розкрилися, доведеться почекати".

Зараз ви читаєте новину «Парфуми з різким запахом відштовхують чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути