пʼятниця, 14 грудня 2012 17:44

Новий рік краще зустріти у сукні з глибокими вирізами
10

Фото: Фото надані Маргаритою Соколовою

Для зустрічі Нового року треба обирати плаття найнесподіванішого крою. Так радить стиліст Маргарита Соколова.

"На вбрання до новорічної ночі не повинні впливати ні мода, ні стиль, - каже Маргарита. – Модним буде те вбрання, що красиво сидітиме на вашому тілі. Віддайте перевагу глибоким вирізам, розрізам і декольте, оголіть плечі, вдало комбінуйте сукню зі взуттям і прикрасами".

За словами стиліста, на піку сезону темна колірна гамма: класичний чорний, темно-синій, колір мокрого асфальту. Закликає вибрати для новорічної ночі нейтральні темні тони зеленого, кавового, золотого, сірого, синього, пурпурного, гірчичного та фіолетового.

"Не бійтеся одягатися відверто і легковажно. Цього вимагатиме наступний рік Змії. Кожна з нас протягом всього року має якийсь певний образ. Але як тільки наступають новорічні свята, ми сміливо експериментуємо з кольорами, довжиною і силуетом суконь. 31 грудня, як ніколи раніше, доречно одягнути легковажне плаття а-ля Лоліта. Не вітаються тигрові відтінки. Краще обрати щось однотонне – темне або яскраве – усе на ваш смак".

З прикрас підійдуть металеві ремінці, застібки, браслети і намиста.

"Не бажано, щоб ваш образ доповнювали прикраси з пір'ям, паєтками та блискітками. У цьому році ці деталі віджили своє і будуть недоречними. Пам'ятайте, ви жінка, а не ялинка. Бо обвішану дрібним намистом і паєтками дівчину дехто з гостей може сплутати з ялинкою, - жартує стиліст. - Якщо дуже любите блискуче і не можете відмовитись від стразів і паєток, оберіть клатч або сумочку-конверт, щедро оздоблену бусинками і кристалами".

Новорічний гардероб має розкрити внутрішній світ своєї власниці.

"Жінка повинна ставати красивішою і довершенішою у сукні, а не зникати під її блиском і вишуканістю. Не ховайте себе під довгими і пишними платтями. Краще підкреслити свою індивідуальність. Сукню до Нового року можна як пошити, так і купити у будь-якому магазині. Дизайнери в нинішньому сезоні запропонували нам таку різноманітність форм, кольорів, фактур і образів, що навіть найвибагливіша модниця зможе знайти вбрання для своєї фігури", - зауважує стилістка.

 

Зараз ви читаєте новину «Новий рік краще зустріти у сукні з глибокими вирізами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути