понеділок, 06 липня 2015 17:15

Нішеві парфуми розкриваються протягом пари днів
4

Якщо вам приїлися впізнавані парфуми відомих брендів і вам хочеться знайти свій ексклюзивний аромат, пропонуємо вам звернути увагу на нішеву парфумерію.

Нішеві аромати – це витвір самих креативних парфумерів, справжніх професіоналів своєї справи. Такі аромати не обмежені маркетологами та тенденціями ринку, кожен нішевий аромат – політ фантазії парфумера, це ексклюзивний і неповторний витвір мистецтва.

Найголовніша відмінність нішевої парфумерії – це неповторний аромат. Найчастіше, він може здатися навіть дивним або неприємним. Можна зустріти аромати сирої землі, бензину, мокрого тютюну, деревини, шкіри і багато чого іншого. Але в той же час ви завжди зможете знайти свій неповторний аромат, який підкреслить вашу індивідуальність якомога краще!

Ще одною з важливих відмінностей від масових брендів парфумерії є інгредієнти. Для виготовлення таких парфумів використовується тільки натуральна найякісніша і найдорожча сировина. Наприклад, квіти апельсинового дерева використовують тільки з країн Магрибу (північний захід Африки). А кількість сировини певного року, обмежує кількість виготовлених флаконів.

Висока якість інгредієнтів дозволяє нішевим ароматам триматися на шкірі довше. Аромат розкривається і змінюється протягом усього дня, може залежати від погоди і навіть настрою. Крім того, на кожному власникові такого аромату, він розкривається трохи по-іншому, підкреслюючи індивідуальність і неповторність.

Окремої уваги заслуговують й флакони нішевої парфумерії. Найчастіше флакони прості і лаконічні, витримані в класичному стилі. Іноді етикетка парфумів може підписуватися вручну, що робить їх ще більш ексклюзивною. Але все ж зустрічаються і флакони, інкрустовані дорогоцінними каменями, виготовлені з кришталю або натуральної шкіри і дерева. Їх тираж ще більш обмежений. А найексклюзивніші флакони ароматів можна придбати тільки на аукціонах.

Підібрати свій неповторний нішевий аромат займе трохи більше часу. Вся справа в тому, що аромати більш складні і довше розкриваються. До того ж нюх людини здатний розпізнати тільки 2-3 аромати за один раз. Найкраще нанести вподобаний аромат на шкіру і спробувати пожити з ним день, почути нотки навіть на наступний день. І тоді ви точно будете знати, який з ароматів саме ваш.

Придбати справжні та якісні нішеві аромати можна тільки в перевірених великих магазинах парфумерії та косметики. Найяскравіші представники Ніші - Amouage, Bond№9, Serge Lutens, Escentric Molecules, Majda Bekkali, Gritti, Mancera, Nobile 1942.

Зараз ви читаєте новину «Нішеві парфуми розкриваються протягом пари днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути