четвер, 20 листопада 2014 12:29

Найбільші груди світу: 6 представниць значних розмірів
18

Енні Хокінс-Тернер
Справжні груди
Всьому світу дама відома під ім'ям Норма Стіц. Вона має офіційний статус рекордсменки Книги рекордів Гіннесса. Норма є власницею найбільших натуральних грудей у світі, як наслідок, і найбільшого розміру бюстгальтера. Норма Стіц - сценічний псевдонім. Жінка прославилася не тільки завдяки своєму бюсту: вона також відома своїми роботами в модельному бізнесі і кіноіндустрії (знялася в декількох фільмах для дорослих). Однак популярність не завадила Нормі стати мамою двох дітей.
Міосотіс Кларібель
Справжні груди

Напевно кожна друга жінка мріє про великі груди. Наслухавшись міфів про чудодійні властивості капусти, багато красунь мучилися, поїдаючи її в надії отримати значні форми, але все було марно, і кому за своєю природою було призначено мати великі груди, ті їх і отримали, а іншим дівчатам довелося задовольнятися тим, що є.

Хоч багато хто і женеться за великим розміром грудей, є безліч жінок, які з радістю готові помінятися зі страдалицями своїми об'ємами, адже від грудей одні проблеми: постійний ниючий біль у спині, проблеми з вибором одягу, а також пильні погляди чоловіків.

Перед вами 6 грудастих рекордсменок.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші груди світу: 6 представниць значних розмірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути