понеділок, 30 січня 2012 12:13

Медова вода розгладжує зморшки

Медова вода розгладжує зморшки

Маски з меду роблять шкіру обличчя пружною і запобігають появі зморшок. Для максимального ефекту їх слід робити двічі на тиждень.

"Мед застосовувала у косметології з давніх-давен. Він містить багато вітамінів і має протимікробні властивості, регулює водний баланс шкіри. Медові маски покращують обмін речовин, роблять м'язи обличчя пружними і запобігають появі зморшок", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua столичнйи косметолог Ольга Гуленко.

"Медові маски наносять на обличчя на 20 хвилин, потім змивають ватним тампоном, змоченим теплою водою. Такі маски підходять  жінкам з будь-яким типом шкіри. Але слід пам'ятати: мед не варто наносити на обличчя тим, хто має розширені кровоносні судини", - додала вона.

"Із зморшками найкраще бореться медова маска з білком. Один білок збивають з чайною ложкою меду і столовою ложкою будь-якого борошна. Виходить масу, за консистенцією схожа на кашу. Її накладають на заздалегідь очищене обличчя на 15 хвилин", - розповіла Ольга Гуленко.

Для сухої шкіри косметолог рекомендує робити медові маски з соком лимону.

"100 грамів меду змішують з соком одного лимона і наносять на обличчя на 5-10 хвилин. Така маска живить шкіру обличчя і робить її оксамитовою.

Гарно живить обличчя маска з меду і лікарських трав. Можна взяти будь-які трави: ромашку, кропиву, м'яту, шавлію чи подорожник. Їх слід розім'яти у ступці в порошок  і додати меду. Зміщують інгредієнти в рівних пропорціях.  Якщо маса виходить надто густою, додайте кілька крапель кип'яченої води кімнатної температури".

"Всім свої клієнткам раджу умиватися медовою водою. У 2 склянках теплої води розведіть столову ложку меду. Нею слід умивайтеся кожного вечора. Регулярне використання медової води зробить шкіру ніжною і допомагає розгладити неглибокі зморшки", - додала Ольга Гуленко.

Зараз ви читаєте новину «Медова вода розгладжує зморшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути