пʼятниця, 05 вересня 2014 16:30

M.A.C. випустить до Хеллоуїну спеціальну колекцію косметики
11

Відомий косметичний бренд M.A.C. до Хэллоину анонсував вихід нової колекції макіяжу за мотивами британського мюзиклу "Шоу жахів Роккі Хоррора".

M.A.C. відомий своїми колабораціями - хто зі знаменитостей не працював для бренду. У їх числі і Келлі з Шерон Осборн, і Ріанна, і Рита Ора, і Lorde, і Брук Шилдс, і Карін Ройтфельд, не кажучи вже про співробітництво з багатьма дизайнерами і модними будинками. На цей раз візажисти і маркетологи бренду вирішили попрацювати кіностудії 20th Century Fox для створення колекції The Rocky Horror Picture Show.

Вибір у бік цього фільму-мюзиклу для натхнення невипадковий - у жовтні "Шоу жахів Роккі Хоррора" святкуватиме 40-річний ювілей. Тематична колекція макіяжу від M.A.C. нагадає образи з фільму.

Для їх відтворення візажисти бренду пропонують 21 б'юті-продукт, в числі яких чотири червоні помади, скульптор і хайлайтер, темні лаки для нігтів і палетка тіней в шести кольорах. Також в лінії The Rocky Horror Picture Show запропоновані лімітовані олівці для очей і губ, туш і підводка.

Зараз ви читаєте новину «M.A.C. випустить до Хеллоуїну спеціальну колекцію косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути