четвер, 12 січня 2017 16:36

Кендалл Дженнер розкрила секрети сяючої шкіри обличчя

Американська модель Кендалл Дженнер поділилася з шанувальниками секретами своєї красивої шкіри. Невід'ємною частиною догляду вважає тканинні маски.

Кендалл зізналася, що дуже любить носити макіяж та тонни косметики на обличчі. Проте знає, що шкірі необхідно давати всі необхідні поживні та зволожуючі речовини. Також вона час від часу утримується від використання косметики.

Автор: beauty.ua
 

За словами моделі, секретна зброя в боротьбі з сухістю та іншими проблемами шкіри полягає в регулярному використанні масок для обличчя. Використовує як мінімум два рази на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жирні кислоти та олії - засоби проти сухості шкіри взимку

"Я дуже-дуже люблю макіяж, але іноді мені потрібно очистити своє обличчя від декоративної косметики та трохи побалувати свою шкіру. Я роблю маски для обличчя два рази на тиждень - мінімум! Я вважаю за краще тканинні маски або маски, які не потрібно змивати", - розповіла Кендалл Дженнер.

Також дівчина назвала три свої улюблені маски для обличчя. На її думку, саме вони забезпечують сяйво, відмінне зволоження та миттєво перетворюють шкіру.

Sephora Collection Face Mask. Маски з цієї лінії, за твердженням Кендалл, відмінно живлять та зволожують шкіру. Вартість 160 грн.

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краса не вічна: шість зірок, які з віком змінилися до невпізнаваності

Oh K! Intense Hydration Snail Mucin & Seaweed Fibre Mask. Кендалл зізнається, що не може жити без цієї маски зі слизом равлика. Засіб відбілює, підтягує та живить шкіру. Вартість 240 грн.

Автор: beauty.ua
 

Charlotte Tilbury Multi-Miracle Glow Cleanser, Mask & Balm. Ще один фаворит Кендалл - маска-бальзам, яка миттєво робить шкіру свіжою, чистою та зволоженою. Вартість 1600 грн.

Автор: beauty.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженнер розкрила секрети сяючої шкіри обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути