понеділок, 18 серпня 2014 15:27

Gucci представить у вересні свою першу колекцію косметики
17

Про те, що Gucci порадує декоративною косметикою стало відомо давно. Ще в травні обличчям першої колекції макіяжу під назвою Gucci Cosmetics була заявлена онука принцеси Монако Грейс Келлі 28-річна Шарлотта Казірагі. Напередодні вересневої космопрем'єри представники марки презентували б'юті-продукти своєї першої лінії.

Отже, лінійка Gucci Cosmetics буде представлена засобами для макіяжу очей і губ, для підготовки шкіри під візаж, засобами для манікюру. Крім того, будуть запропоновані вісім кистей з натуральним ворсом. Придбати продукти можна буде з початку наступного місяця на сайті gucci.com і в магазинах бренду. Вартість засобів для догляду буде в діапазоні від 49 до 69 доларів, тіні - близько $65, а за лак, наприклад, треба буде заплатити $29.

Фріда Джанніні, креативний директор Gucci, коментуючи дебютну лінійку, розповіла, що дуже задоволена результатом 4-річної роботи і вже спробувала всі продукти. Фріда зізналася, що в роботі над колекцією надихалася архівами бренду середини минулого століття і розглядала фотографії таких ікон стилю, як Лорен Хаттон, Джеррі Хол, Джейн Біркін, Вєрушка. Варто відзначити також участь візажиста Пет МакГрат у розробці косметики. За версією журналу Vogue Пет МакГрат - найбільш впливовий візажист у світі.

Зараз ви читаєте новину «Gucci представить у вересні свою першу колекцію косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути