вівторок, 03 травня 2016 16:46

Фітнес-тренер порадила, як схуднути після свят

Фітнес-тренер порадила, як схуднути після свят

Тиждень святкувань з смачними пасками, ковбасками та яйцями безумовно відобразиться на фігурі. Дієтологи радять влаштувати розвантажувальні дні.

"Післясвяткові тижні раджу починати з кефіру, - каже столичничний фітнес-тренер Ірина Романова. - За день можна випити літр нежирного кефіру. Воду і фрукти, крім банану, можна в необмежених кількостях. Але не слід забувати, що навіть найкраща дієта потребує фізичних навантажень. Мої клієнти часто працюють в офісі і скаржаться на брак часу, але фізичні вправи можна робити навіть за столом. Наприклад, стискати кожні 10 хвилин м'язи на ногах. При цій простій вправі ноги будуть ставати тоншими. Рекомендую присідати в офісному туалеті щогодини по 30 разів. Також виходити на коридор, пройтися по можливості, розімяти руки й ноги"

З раціону тренер радить виключити мучні і м'ясні страви. У цей період краще їсти легкі супи, гречану, вівсяну та рисову каші.

"Корисними будуть супи на обід, бажано лише овочеві без додавання олії чи масла. Добре варити цвітну капусту, моркву, спаржеву квасолю. Вони пришвидшують обмін речовин і очищають кров"

Їсти радить через кожні 4 години, але невеличкими порціями.

"Обід по величині може бути як долоня. Перекуси, як пів долоні того хто на дієті. Їсти можна сирки, нежирні йогурти, фрукти", - сказала фітнес-тренер.

Вечірній прийом їжі має бути найскромнішим. Тим, хто може його замінити водою краще відмовитись від їжі.

"Під час дієти також варто виключити чорний чай і каву, замість них пити зелений чай з ананасом чи трав'яні чаї"

Зараз ви читаєте новину «Фітнес-тренер порадила, як схуднути після свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути