четвер, 15 грудня 2016 13:42

Ефект "дзеркального волосся" без плойки та фена

Ефект "дзеркального волосся" без плойки та фена

Шовковисті прямі пасма, що сяють дзеркальним блиском - мрія будь-якої дівчини. Аби випрямити волосся, не обов'язково піддавати локони гарячим тортурам з фену або плойки.

По-перше, ідеально прямі пасма зараз не в моді, адже актуальна природність. По-друге, випрямлення - досить травмуюча процедура. Робити її кожен день однозначно не варто.

Щоб волосся було слухняним та прямим, для початку потрібно обрати правильний шампунь та кондиціонер. Має створюватися ефект гладких повних сил пасмів.

Другий етап - правильна сушка. Підсушіть волосся рушником та розчешіть гребінцем з рідкими зубами. Промокніть рушником, починаючи від коренів та рухаючись до кінчиків. Пробуйте витягати пасма вниз. Особливо результативно таким чином можна висушити тонке волосся середньої довжини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модниці визначили трендовий колір для волосся у 2017 році

Ще один спосіб сушіння - постійне розчісування. Проходити гребінцем по волоссю кожні дві-три хвилини до повного висихання. Під час розчісування як би витягайте пасма вниз.

Якщо у вас довге волосся, можна вимити голову ввечері. Підсушивши волосся рушником, розчешіть їх та розділіть на кілька пасм. Покладіть навколо голови, немов пов'язку, та зафіксуйте невидимками. Вранці волосся буде прямим та слухняним.

Зараз ви читаєте новину «Ефект "дзеркального волосся" без плойки та фена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути