середа, 25 січня 2017 17:40

Дівчина скинула 76 кг через помсту до колишнього
6

Фото: dailymail.co.uk

25-річна Сіан Райан з Веллінгборо, Великобританія, вирішила схуднути на зло колишньому хлопцю. Пара зустрічалася 18 місяців.

Коли хлопець кинув Райан, вона була у відчаї та депресії. Вийти з цього стану їй допомогла цитата зірки Хлої Кардаш'ян: "Приголомшливий вигляд — це найкраща помста". Дівчина записалася до цілодобового спортзалу, щоб тренуватися вночі. Через півтора року скинула 76 кг.

Нове кохання Сіан — фізичні вправи. Вона опублікувала фото до схуднення, аби надихнути інших жінок. Під знімком написала, що не хоче повертатися до минулого життя. Створила профіль у соцмережі знайомств та має багато прихильників. Сьогодні вона зосереджена на власному розвитку, самооцінці та кар'єрному росту.

За словами Сіан Райан, її було важко пережити розставання. Але згодом зрозуміла, що це найкраще, що могло статися. Це стало для неї гарним поштовхом у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річна дівчина скинула половину ваги свого тіла, щоб не померти

"Раніше я їла багато шкідливої їжі, пила газовані напої та весь час тусувалася. Я була лінива. У мене не було цілі до чого йти, - розповіла дівчина. - Одного разу я сиділа на дієті та добре схудла. Але хлопець не підтримав мене. Продовжував вести "поганий" спосіб життя. Мені було важко утриматися і я знову піддалася спокусі. Тоді я була товстою та сумною. Сьогодні я здорова та щаслива."

31-річний блогер з Сіднея, Австралія, Кеті Скарлет Лолас показала як додаткові кілограми можуть змінити зовнішність. Після програми інтенсивних тренувань з 69 кг стала важити 73 кг.
Зараз ви читаєте новину «Дівчина скинула 76 кг через помсту до колишнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути