Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2017 17:23

17-річна дівчина скинула половину ваги свого тіла, щоб не померти
4

Фото: dailymail.co.uk

17-річна Джорджіа Несбіт з Нової Зеландії схудла заради того, щоб не померти. У віці 15 років важила 128 кг. Замість здорового сніданку у школі, вона купувала в пекарні смажену курку та шмат торта.

"Коли я йшла по вулиці, люди витріщалися на мене. Настільки великою я була. Я пила багато газованих напоїв. Мені подобалося все, що шкідливо для здоров'я, - розповіла Джорджіа. - Я була змушена носити мамин одяг. Розміри в дитячому магазині були замалі для мене."

Першим поштовхом для дівчини став випадок з її бабусею. Вона померла у віці 22 років через ожиріння. Другим — занепокоєння подруги, що почала турбуватися про здоров'я Джорджії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депіляція вийшла з моди - жінки перестануть голити ноги та пахви

"Мої рідні постійно порівнювали мене з бабусею. Багато розповідали про неї. Казали, що я дуже схожа на неї, - сказала Джорджіа Несбіт. - Це дійсно злякало мене. В генах моєї сім'ї багато хто, з родичів мають надлишкову вагу."

У травні 2015 року дівчина записалася до спортзалу. Почала тренуватися п'ять разів на тиждень. Також змінила раціон на здорове харчування. В результаті її вага знизилася до 78 кг за 18 місяців.

28-річна Лоурен Вассер успішна модель, що має протез правої ноги. Чотири роки тому у дівчині виявили синдром токсичного шоку. Причиною стала стафілококова інфекція через неправильне використання тампона. Лікарі боролися за життя Лоурен кілька днів. В результаті дівчина отримала інвалідність на все життя.
Зараз ви читаєте новину «17-річна дівчина скинула половину ваги свого тіла, щоб не померти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути