четвер, 02 лютого 2012 15:24

Бананова маска розгладжує та омолоджує шкіру

Бананова маска розгладжує та омолоджує шкіру

"Бананову маску від зморшок я роблю уже два роки, - каже львів'янка Мар'яна. – Мені 25 років. У 23 почали з'являтися гусячі лапки під очима.  Сон не допомагав, а застосовувати креми від старіння шкіри я боялася. Їх можна після 27 років на обличчя наносити, бо піде зворотня реакція".

Для розгладження та омолодження шкіри використовує півбанана і 2 ст. л. розм'якшеного вершкового масла.

"З половинки банана роблю пюре, - каже Мар'яна. – Змішую його з двома столовими ложками масла і наношу на шкіру на 20 хвилин. Змиваю після цього теплою водою. Банан має унікальні властивості. Він служить антидепресантом, а також володіє дивовижним впливом на шкіру. Маска з банана живить і омолоджує її. За тиждень про зморшки можете забути, якщо будете накладати її хоча б через день".

Банани повинні бути у зимовому раціоні.
"У бананах є серотонін - гормон щастя, який допоможе боротися з нудьгою і депресією. А маска з банана живить шкіру, омолоджує, робить її пружною, шовковистою і розгладжує дрібні зморшки".
Якщо маєте суху шкіру, то розітріть банан на пюре, додайте дві чайних ложки молока і пів чайної ложки меду. Накладіть на щоки, лоб і підборіддя на 10-15 хв., змийте водою кімнатної температури. Для жирної шкіри у масці мед потрібно замінити лимонним соком.

Аліна Нагірна працює косметологом у столичному салоні краси. Бананову маску радить робити своїм клієнтам раз на тиждень.

"Зморшки добре розгладжує бананове пюре з 2 ст. л. картопляного крохмалю і вершками. Наносьте на обличчя шарами на 20 хвилин. Змивайте не простою водою, а теплою заваркою зеленого чаю. Через 5 хвилин вмиватися холодною водою".

Маску для усього тіла радить робити з м'якого домашнього сиру і банана.

"Треба зробити сметано подібну маску зі 100 гр банана, 50 гр сиру, 1 яєчного жовтка і 2 ст. л. молока. На тіло наносять на півгодини. Змивають теплим душем".

З банана радить робити маски для фарбованого волосся. Додавати до пюре варто столову ложку меду і дві краплі ефірного масла чайного дерева.

"Нанесіть суміш на чисте і вологе волосся. Тримайте півгодини. Маска укріплює коси, відновлює після фарбування".

Зараз ви читаєте новину «Бананова маска розгладжує та омолоджує шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути