четвер, 26 вересня 2013 14:14

Бальними танцями варто займатися з шести років

Бальними танцями варто займатися з шести років
Фото: royaldance.io.ua

Професійно танцями дітям варто почати займатися з шести років. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла майстер спорту міжнародного класу зі спортивних бальних танців Аня Олєфіренко.

"Але перед тим як віддати дитину на танці, спочатку їй варто позайматися спортивною гімнастикою або балетом. Чому? Бо там дітям дають дуже гарні основи. Гімнастика гарно розтягує та вчить правильно тягнути ноги. Так дитина до семи років вмітиме контролювати своє тіло. До всього з 5-6 років діти мають чути та розуміти музику. Професійно танцями треба займатися із 6-7 років. Але відразу гарних результатів ми не чекаємо. Це треба хоча б рік-два, щоб дитина зрозуміла, що їй треба робити."

За словами викладачки, в танцях насправді більше розумової праці, ніж фізичної. Щоб навчитися правильно разом танцювати — треба чітко розуміти, куди і чому саму туди треба ставити ногу. В танцях не передбачено мати сталу вагу, наприклад в 50 кг, як у гімнасток.

"Танці самі по собі мають фізичні навантаження, тому вагу втрачаєш у будь-якому разі. Але всі мають розуміти, що танці - естетичний вид спорту. Глядачам набагато цікавіше дивитися на пару, яка виглядає досить симпатично. Коли все у формі. І не обов'язково бути дуже худою. Пара має виглядати гармонійно разом", - відмітила Ганна.

Також танцівникам не варто сидіти на спеціальних дієтах.

"У нас більш спортивне харчування з мінімумом вуглеводів та хліба. Обов'язково треба їсти каші, м'ясо, рибу, сири. Це цеглинки для наших м'язів. Овочі свіжі та тушковані. Хліб висівковий або зі злаків. Коли вже сильно хочеться їсти, можна вживати сухофрукти, лимон, горіхи. Це хороший замінник солодощів і булочок", - поділилася рецептом майстер спорту з бальних танців.

Зараз ви читаєте новину «Бальними танцями варто займатися з шести років ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути