вівторок, 11 вересня 2012 16:39

Ігор Посипайко плавав в дев'ятибальному штормі на Сардинії

Ігор Посипайко плавав в дев'ятибальному штормі на Сардинії
Телеведучий виріс в бідній інтелігентній сім'ї Фото: glamurchik.tochka.net

Телеведучий Ігор Посипайко має таке насичене життя, що мало чого пам'ятає з дитинства. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я народився в Києві в бідній інтелігентній сім'ї. Батьки інженери. Дуже багато вчився. Спочатку мене пинала мама, сама водила в музичну і художню школи. Десять років займався бальними танцями, гірськими лижами та парусним спортом. Тому вільного часу на дурниці в мене не було. Один раз однокласник сказав, що мої піаніно і бальні танці, то жіночі розваги. Я йому за це морду набив. Після того не казали нічого", - зізнається Посипайко.

Після школи він безкоштовно вступив в КІМО на юриста.

"Через те, що там вчились багатенькі діти, які кругом їздили і все бачили, я захотів того ж самого. Почав подаватися на всі освітні гранти. Вигравав більше десяти на суму $300 тисяч. Вчився і в Штатах, і Британії. Потім влаштувався юристом на британську фірму в Лондоні", - згадує Ігор.

Однак зараз в житті він найбільше любить екстрим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Посипайко одружився в Греції

"То моє життя. Із самого смертельного - перестрибував через пірс на кайті. Це стрибок понад 15 метрів з води через великий понтон. Порив вітру і ти в ньому. А це смерть. Мені було страшно, але я хотів випендритися перед дівчатами. А три роки тому на Сардинії на яхті попав з друзями в дев'ятибальний шторм. Вісім годин човен то піднімався на п'ять поверхів вверх, то тупо падав вниз. А навколо скелі. Ми були прив'язані мотузками, інакше на фіг змило б. На чотирьох випили 16 літрів віскі. Не п'яніли, бо було дуже холодно. І так через вісім годин випадково попали в маріну", - наголосив телеведучий.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Посипайко плавав в дев'ятибальному штормі на Сардинії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути