вівторок, 05 липня 2011 18:00

Лілія Ребрик танцюватиме з Андрієм Диким на "Слов'янському базарі"
7

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Телеведуча 30-річна Лілія Ребрик, яка здобула друге місце на шоу "Танці з зірками", готується до нових репетицій зі своїм партнером Андрієм Диким.

"За час танців ми стали рідними людьми, - зізналась акторка в коментарі Gazeta.ua. - З ним відразу щось відкрилося в душі. Після нашої першої румби Андрій сказав: "Все життя танцюю, але так, як з тобою, ніколи не танцював". Цим мене дуже підтримував. Адже для мене, спортсменки, бальні танці даються нелегко. Гімнастки всі напружені. Їм бракує плавності".

Лілія вважає перемогою, що протанцювала всі ефіри шоу: "Коли ми раз потрапили до номінації і могли вилетіти, він мене заспокоїв, що все обійдеться. А потім подивилася відео: у нього аж скули ходили. Кажу: "Битий небитого везе! Ти бачив своє обличчя?"

Акторка зізналася, що не любить галасу навколо романів: "Природа вирішує сама, ще до того, як ми можемо до чогось домовитись. Я переконана, що це не просто так".

Зараз пара збирається взяти участь у Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську", який відбудеться у Білорусі 8-14 липня.

"Маємо знову репетирувати. Дуже чекаємо того часу. Переконую Андрія, що нічого з рухів взагалі не пам'ятаю. Хай вчить мене довше", - підкреслила телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Ребрик танцюватиме з Андрієм Диким на "Слов'янському базарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути