четвер, 21 серпня 2014 16:44

Яскрава помада замінить аксесуари в образі
13

Помада стане вашим кращим аксесуаром і соратником, якщо ви зважитеся виділити їй особливе місце у своєму beauty-арсеналі.

1. Помада допоможе розширити вашу колірну палітру

Не кожна дівчина зважиться поповнити свій гардероб яскраво-малиновим піджаком, проте поселити в своїй косметичці помаду такого ж відтінку готова практично будь-яка. Якщо ви боїтеся яскравих експериментів у своєму стилі, помада соковитого помаранчевого, рожевого або червоного кольору прийде вам на виручку і "витягне" будь-який, навіть найпрісніший образ.

2. Помада врятує від синдрому "мені нічого вдягти"

Щоранку ви відкриваєте і закриваєте шафу в надії, що потрібна річ кинеться вам в очі? Ваше вбрання здається вам занадто нудним і зовсім не стильним? Помада трендового відтінку додасть образу родзинки і внесе гармонію у ваш образ.

3. Помада стане головним акцентом образу

Іноді ви дивитеся на себе в дзеркало і розумієте, що ваше вбрання саме по собі непогане, але чогось йому не вистачає. Пошук потрібного аксесуара або "правильної" сумочки може зайняти занадто багато часу, тому зупиніть свій вибір на улюбленій помаді.

4. Помада як альтернатива аксесуару

Як відомо, аксесуари відіграють не останню роль у створенні гармонійного образу, але потрібне намисто або браслет не завжди знайдуться під рукою. Щоб не приміряти весь вміст своєї скриньки з прикрасами, просто нафарбуйте губи помадою потрібного відтінку.

5. Помада підніме вашу самооцінку

Помада, як і підбори, здатна перетворити будь-яку дівчину в королеву. Якщо ви наважитеся нафарбувати губи помадою насиченого червоного кольору, то з подивом зауважите, що стали в рази впевненішою, сміливішою і привабливішою.

Зараз ви читаєте новину «Яскрава помада замінить аксесуари в образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути