вівторок, 24 листопада 2015 16:45

Як волосся під шапкою зробити об'ємним: п'ять порад

Як волосся під шапкою зробити об'ємним: п'ять порад

З приходом холодів шапка на голові робить волосся прилизаним та наелектризованим. Змінити це можна спеціальним доглядом.

Відповідний шампунь. Це не той, на якому виробник пише ефект push-up. А той, що добре очищує і не обтяжує волосся надмірністю живильних складників.

Пілінг шкіри голови. Він так само важливий, як пілінг обличчя чи тіла. Але варто врахувати, що може провокувати випадіння волосся у процесі чистки.

Маски. Їх накладають двома способами - перед миттям голови та після нього. Однак в останньому випадку слід наносити живлення не зачіпаючи коріння. Це називають "накладання живлення нижче лінії вух".

Лосьйон. Його можна зробити самому з води з соком лимону, або відварити лаванду. Втерти у чисту шкіру голови.

Пиво. Волосся любить пиво без газів. Маски та полоскання пивом збільшують його об'єм, роблять блискучим. Найпростіше сполоснути волосся пивом за 20 хвилин до миття голови. Голову тримати окутаною в рушник. Пиво можна змішати з медом. Маску накласти на волосся на 40 хвилин.

Натуральні матеріали. Найкраще вибирати шапки з натуральних матеріалів. Це стосується і гребінців та щіток. Ідеально ховати голову у берет крупної в'язки.

Зараз ви читаєте новину «Як волосся під шапкою зробити об'ємним: п'ять порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути