пʼятниця, 08 липня 2016 12:59

Яблуко, груша, пісочний годинник або прямокутник - схуднення за типом фігури

Яблуко, груша, пісочний годинник або прямокутник - схуднення за типом фігури

Для початку потрібно визначити свій тип фігури та розібратися з проблемними зонами. В залежності від "складних ділянок" треба обрати правильний раціони та вид спорту.

Тип фігури "яблуко"

Власниці такого типу фігури виділяються повненьким животом та жировими відкладеннями в області талії. Правильне харчування — це вживання клітковини. Віддайте перевагу крупам, овочам та фруктам. Найкорисніший сніданок — будь-яка крупа з ягодами або сухофруктами. Не забувайте про вживання бобових, горіхів, риби та нежирного м'яса. Спортивні навантаження — виконання регулярних вправ для пресу.

Тип фігури "груша"

Визначається за повненькими стегнами. Схуднення починається зі зменшення калорійності їжі та максимальної відмови від продуктів з крохмалем. Основа харчування - білок. Це може бути куряче філе, нежирна риба, сир, морепродукти. Корисними стануть фрукти та соки-фреш. Спорт - біг, махи ногами та випади. Це найефективніші способи боротьби із зайвими відкладеннями на стегнах.

Тип фігури "пісочний годинник"

Плечі та стегна на одному рівні, вузька талія. Схуднення за таким типом фігури - це правильне харчування та активний спосіб життя. Утримайтесь від споживання солодощів та жирних продуктів. Їжте маленькими порціями 5-6 разів на день. Почніть бігати або просто ходити пішки по кілька годин на день.

Тип фігури "прямокутник"

Особливість — це відсутність чітко вираженої талії. Проблеми зайвої ваги виникають у жінок з таким типом фігури досить рідко. Але стежити за собою варто. Дотримуйтесь правильного режиму харчування. Відмовтесь від солодкого, жирного та солоного. Зверніть увагу на спортивні або сіхдіні танці, пілатес. Це додасть шкірі еластичності. Фігура стане більш витонченою та жіночною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразильська дієта допоможе схуднути за 7 днів без шкоди для здоров'я

Зараз ви читаєте новину «Яблуко, груша, пісочний годинник або прямокутник - схуднення за типом фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути