пʼятниця, 01 липня 2016 17:40

3 способи, як уникнути розтяжок під час вагітності

3 способи, як уникнути розтяжок під час вагітності
Інстаграм

Український фітнес-тренер Аніта Луценко на власному досвіді розповіла, як уникнути розтяжок шкіри під час вагітності. Після народження доньки дала кілька порад, як зберегти красу тіла.

Аніта Луценко радить слідкувати за тілом, як тільки стало відомо про вагітність.

"Розтяжок дуже боялася. Знаю по клієнтках, як хто бореться і що позбутися від них практично нереально. Мені пощастило і я залишилася без розтяжок. Хоча на останньому тижні, коли живіт став величезним, прокидалася вночі і дивилася в дзеркало в очікуванні катастрофи. Мастилася я з моменту, як побачила 2 смужки" - зізналася Аніта.

Каже, за всю вагітність використала близько 3 літрів масел та кремів від розтяжок. Пропонуємо кілька порад догляду за шкірою в період усього періоду вагітності.

1. Два рази на день слід натирати шкіру в області грудей, живота та стегон натуральними оліями. Підходить кунжутна, кокосова та волоська. Також варто використовувати олію Веледа від розтяжок. Головне, шкіра має залишатись завжди зволоженою.

2. Двічі на тиждень обтирати весь живіт, груди, сідниці жорсткою мочалкою дуже повільно і обережно, але кожен сантиметр.

3. Утриматися від "смаколиків" та відкоригувати харчування. Кульки не рвуться, якщо їх надувати до міри. Зайві кілограми і без генетики відгукнуться.

Читайте також: Легкі способи без воску надовго позбутися волосків на шкірі

Зараз ви читаєте новину «3 способи, як уникнути розтяжок під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути