пʼятниця, 02 вересня 2016 18:35

29-річний бразилець одержимий красою ляльки Кена
6

Фото: dailymail.co.uk

29-річний бразилець Мауріціо Гальді переїхав з Сан-Паулу до США, аби знайти хірурга, що виконає небезпечну операцію по видаленню ребер. Хлопець намагається стати схожим на ляльку Кена.

"Лікарі завжди кажуть мені, що це небезпечно. Але я вже зробив багато пластичних операцій. Я шукаю кращих лікарів," - каже Мауріціо.

Хлопець вже має імплантати в грудях та руках. Йому зробили чотири операції на носі та ліпосакцію. За словами Мауріціо, він досі не впевнений у власній зовнішності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річний австралієць отримав звання найгарнішого

Мауріціо з дитинства заздрив дівчатам, що вони можуть гратися у Барбі та Кена. Він теж хотів до них долучитися, але боявся осуду.

За словами хлопця, ще в ранньому дитинстві він зрозумів, що хоче бути схожим на Кена.

У 17 років Мауріціо вступив до акторського класу та був засмучений тим, що він там не вважався "гарним". Щоб виправити це, він пішов під ніж. Все почалося з операції на носі , згодом зробив ін'єкції. В цілому хлопець зробив дев'ять процедур.

Після того, як лікарі відмовилися видалити ребра, вони вивчили тіло Гауді та дійшли до висновку, що будь-які подальші операції залишатимуть рубці. Але красень не зупиняється та шукає тих, хто погодиться його перетворювати.

Зараз ви читаєте новину «29-річний бразилець одержимий красою ляльки Кена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути