понеділок, 11 липня 2016 15:36

14 відомих моделей-транссексуалів, які перевернули світ моди
14

По світових подіумах крокує чимало моделей-транссексуалів, які змогли прославитися на весь світ. Вони довели, що гендерна невідповідність не перешкода кар'єрі.

Кевін Белот

Народився на Філіппінах. З дитинства мріяв стати королевою краси. За правилами, чоловіки не можуть брати участь у подібних конкурсах. Змінивши зовнішність, він став учасником конкурсу краси серед транссексуалів в Таїланді та зайняв перше місце.

Автор: funny24.ru
 

Клаудіа Чарріез

Численні пластичні операції допомогли створити довгоочікуваний та бажаний образ. Пишногруда блондинка підкорює вершини модельного бізнесу. Вона бере участь в найголовніших телевізійних шоу, присвячених моді та стилю.

Автор: funny24.ru
 

Джина Росеро

Одна з найбільш затребуваних та високооплачуваних моделей в Америці. У розквіті кар'єри Джина потрясла шанувальників та друзів гучною заявою. Модель зізналася, що до переїзду в США жила на Філіппінах та була чоловіком. Відверте зізнання не завадило моделі розвиватися у своїй професії.

Автор: funny24.ru
 

Лаверн Кокс

Окрім модельної кар'єри, Лаверн є акторкою, адвокатом та телевізійним продюсером. Дівчина зізнається, що почала замислюватися про зміну статі ще в 11 років. Тоді вона почала відчувати потяг до однокласників чоловічої статі. На думку журналу Time, в 2015 році Кокс була включена в список 100 найбільш впливових людей року. Це був перший випадок розміщення на обкладинці відомого журналу фотографії трансгендерів.

Автор: funny24.ru
 

Айсіс Кінг

Відома модель ще недавно була чоловіком Дереллом Воллс. Айсіс двічі брала участь в гучному шоу America's Next Top Model, але не змогла здобути перемогу. Модель так сильно вразила ведучу шоу Тайру Бенкс своєю сміливістю, що та допомогла Айсіс оплатити операцію зі зміни статі. Несподіваний вчинок відомої телеведучої викликав загальний інтерес до персони Кінг. Це стало потужним поштовхом до розвитку в кар'єрі моделі.

Автор: funny24.ru
 

Каміла Асанка

Модель-транссексуал з Шрі-Ланки здобула світову популярність, взявши участь в конкурсі Miss International Queen. Вона вийшла у фінал шоу. У рідній країні модель домоглася успіху. Фото з Камілою можна побачити на кожному кроці.

Автор: funny24.ru
 

Сірапассорн Аттаякорн

В одкровеннях перед журналістами Аттаякорн зізнається, що на шляху до успіху в кар'єрі їй випало чимало випробувань. Після зміни статі модель піддавалася нападам та глузуванням з боку ненависників. Зараз Сірапассорн є однією з найвідоміших моделей в Азії.

Автор: funny24.ru
 

Леа Ті

Леа є найвідомішим транссексуалом в світі високої моди. Свого часу вона надихнула представників модного будинку Givenchy. Після цього її обличчя стало з'являтися на обкладинках наймодніших журналів.

Автор: funny24.ru
 

Харісу

Харісу - відома південнокорейська поп-співачка, модель та актриса. Вона стала першою зіркою в Південній Кореї, яка зважилася на зміну статі. Також вона виявилася другою людиною в країні, кому взагалі дозволили зробити подібну операцію.

Автор: funny24.ru
 

Кармен Каррера

Кармен стала учасницею американського реаліті-шоу, де прославилася своєю фігурою та гламурним виглядом. Після телевізійного дебюту, вона спробувала себе в якості моделі. На відміну від безлічі моделей-транссексуалів, Кармен приховувала від шанувальників те, що раніше була чоловіком.

Автор: funny24.ru
 

Карина Мінаєва

Дівчина прославилася завдяки участі в першому сезоні телепередачі "Супермодель по-українськи". Перемогти їй не вдалося, але укласти безліч цікавих контрактів вийшло. Карина здійснила мрію всього життя та приміряла на собі роль акторки, знявшись у фільмі польського режисера.

Автор: funny24.ru
 

Інес Рау

Французька модель північно-африканського походження зараз проживає в США. Операцію зі зміни статі вона зробила ще в 15 років. Після цього одразу зайнялася модельним бізнесом. Сьогодні Інес знімається для безлічі обкладинок провідних журналів про моду та красу, включаючи Playboy.

Автор: funny24.ru
 

Флоренсія де ла Ві

Аргентинська модель придбала неймовірну популярність в своїй країні, зігравши в кількох мильних операх ролі жінок-лиходійок. Пізніше Флоренсія спробувала себе в модельному бізнесі, що принесло їй пристойний дохід.

Автор: funny24.ru
 

Андреа Пежіч

Австралійська манекенниця-трансгендер сербсько-хорватського походження. До корекції статі брала участь в показах як чоловічих, так і жіночих колекцій відомих модних будинків.

Автор: funny24.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять всесвітньо відомих моделей з нестандартною зовнішністю

Зараз ви читаєте новину «14 відомих моделей-транссексуалів, які перевернули світ моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути