середа, 08 червня 2016 11:43

10 головних засобів літнього догляду за шкірою
10

Влітку тіло потребує додаткового догляду та зволоження. Однак не всі поживні засоби можуть вирішити проблеми, викликані сухістю та лущенням чутливої ​​шкіри. В нашому огляді 10 засобів для шкіри. Вони заповнять втрату вологи та подарують відчуття комфорту на цілий день.

Зволожуюче молочко для тіла Clarins Satin-Smooth Body Lotion. Воно підходить для догляду за сухою та чутливою шкірою. Засіб складається з персикового молока, гіалуронової кислоти та екстрактів нирок горобини. Продукт спрямований на пом'якшення та розгладження шкіри. Також він утримує вологу в клітинах.

Автор: elle.ru
 

Текстура бальзаму для тіла Vichy Ideal Body Baume зволожує та надає шкірі сяяння. Масла абрикосової кісточки та рисових висівок живлять клітини. Коріандр та жожоба - захищають. Екстракти чорної смородини та шипшини - надають шкірі тонус і пружність.

Автор: elle.ru
 

Заспокійлива емульсія La Roche-Posay Lipikar Fluide створена для чутливої ​​дитячої шкіри. Це ідеальний зволожуючий засіб для сухої та схильної до запалень шкіри у дорослих. В основі формули - масло каріте, термальна вода La Roche-Posay.

Автор: elle.ru
 

Зволожуючий мус для тіла Organic Shop Body Desserts схожий на полунично-шоколадний десерт. Екстракт каліфорнійської полуниці та кокосове молоко живлять і пом'якшують шкіру. Олія волоського горіха та какао надають тонус і еластичність тканинам. Засіб структурує та підтягує тіло.

Автор: elle.ru
 

Молочко для тіла Weleda Mandel має заспокійливий ефект. Воно знімає запалення та почервоніння. Ніжна текстура засобу збагачена органічною мигдальною олією. Вона знімає відчуття стягнутості та забезпечує тривале зволоження протягом усього дня.

Автор: elle.ru
 

Олія для тіла Planeta Organica Bio Shea De Africa допомагає впоратися з лущення та почервоніння на особливо чутливих ділянках тіла. Органічна олія ши живить і пом'якшує. Олія баобаба та іланг-ілангу запускають процеси регенерації клітин. Ефект — гладка та бархатиста шкіра.

Автор: elle.ru
 

Зволожуючий крем для тіла Organic Kitchen Must Have доглядає за чутливою шкірою. Засіб на основі органічної лакриці та пасифлори не залишає жирного блиску і слідів на одязі. Він матує шкіру, не викликаючи роздратування або почервоніння.

Автор: elle.ru
 

Молочко для тіла органічної косметики KAMAЛІ на 95% складається з натуральних інгредієнтів. Живильні олії кокоса, макадамії, абрикосових та виноградних кісточок надають зволожуючий і тонізуючий ефект.

Автор: elle.ru
 
Активний зволожуючий біокрем для тіла Natura Siberica Altai Oblepikha протистоїть старінню. Він запобігає утворенню нових зморшок. Допомагає зберегти пружність та еластичність шкіри. Сприяє відновленню колагенових волокон та запобігає утворенню розтяжок.
Автор: elle.ru
 

Живильне молочко Garnier Body містить в складі чотири олії: аргани, макадамії, мигдалю та троянди. Засіб насичує клітини втраченою вологою. Надає шкірі сяючий і зволожений вид.

Автор: elle.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілюзія засмаглої шкіри - косметичний тренд

Зараз ви читаєте новину «10 головних засобів літнього догляду за шкірою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути