Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2015 19:45

Завтра в Києві відбудеться виставка громадського транспорту
8

Фото: auto.today

Завтра в Києві на провулку Радищева,1 відкриють музей і реставраційну базу для експонатів громадського транспорту. З 13:00 до 16:00 там проходитиме день відчинених дверей. А вже наступного року - відкриють музей. Організаторами є клуб технічної класики "OldCarService" та проект "Кофейбус".

Кожен охочий може прийти і оглянути експозицію з тролейбусів, автобусів і легкових автомобілів. Будуть виставлені "Шкода 8 ТР", ЛиАЗ 677, "Ікарус-260" та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 автомобілів, які випередили час

Організатори зазначають, що не всі експонати в музейному стані, однак клуб Old Car Service, проект "Кофейбус" доклали всіх зусиль, щоб зібрати все, що лишилося і зберегти. Деякі експонати зараз на реставрації, деякі - в демонстраційному залі. Очікують реставрації або переїзду", - йдеться у повідомленні організаторів виставки.

Нагадаємо, "OldCarService" та проект "Кофейбус" у жовтні були одними із організаторів фестивалю Old Car Land-2015, де показали понад півтисячі старовинних автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Завтра в Києві відбудеться виставка громадського транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути