вівторок, 05 грудня 2017 11:25

"Запорожець" продають за € 60 тисяч

У Польщі продають "Запорожець" за € 60 тис. На німецькому сайті з'явилося оголошення про продаж ЗАЗ-968М 1981 року випуску.

Власник хоче за машину таку високу ціну, тому що вона гарно збереглася. На вітровому склі навіть залишилися шматочки заводської плівки, пише avtoblog.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець продає лімузин ЗАЗ за ціною Iphone

В Польщі машину придбали 22 роки тому - 1995 року. На ній ніколи не їздили, пробіг машини — 6 км. Більше двадцяти років машина простояла в гаражі. Перед продажем власник замінив у ній шини та акамулятор.

Автор: avtoblog.ua
  "Запорожець" продають за € 60 тис.
"Запорожець" продають за € 60 тис.
Автор: avtoblog.ua
  "Запорожець" продають за € 60 тис.
"Запорожець" продають за € 60 тис.

В Одесі продають ексклюзивний "Запорожець-968", який переробили у лонг-кабріолет. Автомобіль створили на базі "ЗАЗ-968" 1994 року випуску. Від звичайного ЗАЗ він відрізняється подовженим кузовом і відкритим верхом. Автомобіль пофарбували у жовто-коричневі кольори. Під капотом у машини — двигун, об'ємом 1,2 л. і потужністю 45 к.с. У кабріолеті механічна трансмісія. Він - задньопривідний. Пробіг "Запорожця" – 21 тис. км.

Зараз ви читаєте новину «"Запорожець" продають за € 60 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути