вівторок, 24 травня 2016 11:58

Volkswagen представила розкішний кросовер Touareg R-Line Plus
5

Touareg R-Line Plus
Фото: uincar.ru
Салон автомобіля Touareg R-Line Plus
Салон автомобіля Touareg R-Line Plus
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg

Британський підрозділ німецької компанії Volkswagen офіційно анонсував старт продажів розкішної версії флагманського позашляховика Touareg. Він оснащений пакетом R-Line Plus. У Великобританії автомобіль вже доступний для замовлення, за стартовою ціною від 48 095 фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє uincar.ru

Позашляховик Volkswagen Touareg R-Line Plus отримав ряд відмінностей від модифікації Touareg R-Line. Вже в базовому виконанні автомобіль комплектується унікальними 21-дюймовими литими дисками особливого дизайну Mallory і системою кругового огляду Area View.

В салоні машини з'явилися вставки з чорного рояльного лаку, крісла з шкіряною оббивкою Vienna з великими електричними регулюваннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 автомобілів, які стали кіногероями

Позашляховик Volkswagen Touareg у виконанні R-Line Plus оснащений пневматичною підвіскою зі спортивними настройками. Також, в оснащення автомобіля входить панорамний люк, рульове колесо з підігрівом, система доступу без ключа" і біксенонові фари головного світла.

На ринку Великобританії модель Volkswagen Touareg продають з 3.0-літровим дизелем потужністю 204 або 262 кінські сили. В парі з силовим агрегатом працює 8-ступінчастий "автомат" і система повного приводу.

Нагадаємо, німецька компанія Volkswagen відмовилась від розробки екстремальної модифікації хот-хетча Golf R.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen представила розкішний кросовер Touareg R-Line Plus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути