четвер, 12 травня 2016 18:41

7 автомобілів, які стали кіногероями
7

Режисери зняли низку фільмів, де автомобіль грає важливішу роль, ніж його власник. Іноді автомобілі створюють спеціально для фільмів. Такі машини не мають аналогів.

Частіше серійні автомобілі здобувають популярність у покупців завдяки фільмам.

Gazeta.ua пропонує ТОП-7 автомобілів, які прославились у кіно.

Mustang Shelby GT500 Eleanor

Автор: johnywheels.com
 

Серед усіх класичних масл-карів особливою популярністю користується Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor 1967 року випуску. Ця машина стала відомою на весь світ завдяки художньому фільму "Викрасти за 60 секунд".

Cadillac Miller-Meteor (ECTO 1)

Автор: derpyredneck.deviantart.com
 

Cadillac "ECTO 1" 1959 року використовували як карету швидкої медичної допомоги і катафалк. Після того, як машина знялась у фільмі "Мисливці за привидами", автомобіль став відомим як "ектомобіль".

DeLorean DMC-12

Автор: cnet.com
 

Цю спортивну машину випускали у північній Ірландії. DeLorean DMC-12 здобув широку популярність після виходу фільму "Назад в майбутнє", в якому автомобіль виступав у ролі машини часу.

Aston Martin DB10

Автор: gizmodo.co.uk
 

Агент Джеймс Бонд завжди користувався автомобілями Aston Martin. Спеціально для фільму "007. Спектр" створили Aston Martin DB10. В його основу лягла модель V8 Vantage. Але машина збільшили як в довжину, так і в ширину. Двигун V8 об'ємом 4,7 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які автомобілі мав легендарний Боб Марлі

Pontiac Firebird

Автор: motorauthority.com
 

Цей автомобіль знявся у науково-фантастичному телесеріалі "Лицарі доріг", де поліцейський Майк Лонг виконував свої завдання завдяки цьому авто. По сюжет, цей автомобіль міг розганятися до 480 км/год.

Dodge Charger

Автор: wallpapershacker.com
 

Dodge Charger 1969 року випуску з прапором конфедерації на даху, цифрами "01" на дверях і потужним V8 під капотом залишається одним з головних героїв фільму "Придурки із Хаззарда". Автомобіль ще мав назву "General Lee".

Mini Cooper

Автор: gadgetshowprizes.co.uk
 

У фільмі "Пограбування по італійськи" автомобілі Mini Cooper допомогли втекти злочинцям від поліції. Гонитва відбувалася у щільному трафіку міста Турин. У 2003 році "Пограбування по італійськи" зняли знову. У кінострічці також були пристні автомобілі Mini, але вже нової генерації.

Зараз ви читаєте новину «7 автомобілів, які стали кіногероями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути