понеділок, 15 вересня 2014 18:40

Зовнішність бюджетного хетчбека Opel Karl розсекречена

У мережі з'явився перший знімок нового бюджетного автомобіля Opel. Мова йде про моделі Karl, офіційна презентація якої відбудеться на автосалоні в Парижі. Перша фотографія, яка розкриває зовнішність новинки, була опублікована на обкладинці нового номера видання Auto Bild.

Офіційна інформація про новий Opel Karl досі залишається засекреченою. Відомо лише, що модель отримала свою назву на честь одного з синів засновника німецької компанії Адама Опеля, а вартість новинки в Європі буде становити менше 10 000 євро. Таким чином, головним конкурентом Opel Karl стануть "бюджетники" - такі, як Renault Logan, що продається в Європі під брендом Dacia.

Що ж стосується технічного оснащення, то, за попередніми даними, Opel Karl буде побудований на загальній платформі з Chevrolet Spark. Під капотом нового компактного хетчбека очікується поява 1,2-літрового і 1,4-літрового моторів, які будуть доступні в різних варіантах форсувапння  - від 69 до 100 кінських сил.

 
Зараз ви читаєте новину «Зовнішність бюджетного хетчбека Opel Karl розсекречена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути