пʼятниця, 07 липня 2017 19:00

Відомий кросовер омолодився та отримав автопілот

Відомий кросовер омолодився та отримав автопілот
"Ніссан" отримав нову систему автономного управління ProPILOT Фото: autocentre

Оновили та оснастили автопілотом найбільш популярний кросовер Європи. На заводі в Сандерленді (Великобританії) почалося виробництво оновленого кросовера Nissan Qashqai.

Оновлений Qashqai оснастили передовою технологією Nissan Intelligent Mobility, пише autocentre. Також він отримав нову систему автономного управління ProPILOT. Вона відповідає за прискорення, гальмування і рульове керування на дорозі з однією смугою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороша керованість і багата комплектація - тест-драйв нового Nissan Qashqai

Новий Nissan Qashqai буде, як з механічною коробкою передач, так і з автоматичною. Також можна буде обрати авто, як з переднім, так і з повним приводом. Оновлений Nissan матиме бензинові та дизельні двигуни. Пропонують бензиновий двигун об'ємом 1,2 / 1,6 л та потужністю 110/ 163 к.с. відповідно. Під капотом автомобіля з дизельним 1,6-літровим мотором буде 130 к.с.

У Парижі під час тенісного чемпіонату "Ролан Гаррос" представили безпілотний Peugeot 3008. Новий Peugeot 3008 обладнаний системою автономного пілотування. Вона включає в себе програмне забезпечення і кілька десятків сенсорів, розташованих по периметру транспортного засобу. Крім того, він має спеціальну посилену систему безпеки з шістьма подушками, які знаходяться по всьому салону.

Зараз ви читаєте новину «Відомий кросовер омолодився та отримав автопілот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути